Workshop k potravinové bezpečnosti
Co spojuje vepřový řízek s Amazonskými pralesy? Jak souvisí má zmrzlina s místními komunitami na Sumatře? Kolik odrůd jablek nebo rajčat se doposud pěstuje? Z jaké dálky mé jídlo pochází? Jak můžeme zmírnit klimatickou změnu bojem proti plýtvání jídlem? A jak můžeme podpořit mladé lidi, aby se z nich stali zodpovědní spotřebitelé?
Glopolis vás s potěšením zve k diskusi nad těmito otázkami během workshopu o zodpovědné spotřebě potravin Jak naše talíře otáčí světem? který se bude konat 27 . května 2014 v prostorách Informačního centra OSN, Železná 24, Praha 1, od 9.00 do 13.00.
Workshop je určen zejména zaměstnancům rozvojových a environmentálních NNO a učitelům a studentům pedagogiky se zájmem o téma potravinové bezpečnosti.
Sdílejte své myšlenky!