CzechEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Valná hromada a kulaté stoly PPZRS

Zástupce členské organizace FoRS (Development Worldwide) Daniel Svoboda se zúčastnil Valné hromady Platformy podnikatelů pro zahraniční rozvojovou spolupráci. Cílem jeho prezentace bylo podpořit spolupráci a synergii soukromého a neziskového sektoru v následujících oblastech:

• Zvyšování rozpočtu ZRS ČR a podílu bilaterální a trilaterální spolupráce (politická podpora)
  • Zvyšování efektivnosti rozvojové spolupráce
  • Zvyšování předvídatelnosti a transparentnosti ZRS ČR
  • Mezisektorová spolupráce

Prezentaci si můžete stáhnout zde.

Dále se Daniel Svoboda zúčastnil dvou kulatých stolů, kde mimo jiné prezentoval činnost FoRS. První nesl název „Kulatý stůl – transfer technologií v projektech zahraniční rozvojové spolupráce“ a jeho cílem bylo diskutovat roli rozvojové spolupráce při transferu technologií ve vztahu k cílům udržitelného rozvoje a posílit synergie mezi soukromým a neziskovým sektorem a mezisektorová rozvojová partnerství (globální partnerství pro udržitelný rozvoj). Prezentaci si můžete stáhnout zde.

Cílem druhého kulatého stolu, s názvem „Kulatý stůl – životní prostředí a udržitelné rozvojové cíle v projektech rozvojové spolupráce“, bylo diskutovat možnosti rozvojové spolupráce v oblasti ochrany životního prostředí ve vztahu k cílům udržitelného rozvoje. Prezentaci si můžete stáhnout zde.

Sdílejte své myšlenky!

1. +420 222 522 480
  2. info@fors.cz
  3. IČ 71010114